Opties voor een leuk Uitje

Naast de vaste themawandelingen is het mogelijk enkele opties te koppelen aan uw Uitje in Amsterdam. Zo kunnen we bijvoorbeeld een museum bezoeken, een speciaal diner organiseren of een andere bezienswaardigheid inplannen in een arrangement. Meldt uw wensen bij een boeking!


Grachten en zeevaartmusea

Restaurants

Rondleidingen over de Wallen, Tours door de Jordaan en het Oude CentrumIn de buurt van het centraal station ligt een prachtig Chinees schip. Aan boord bevindt zich een heerlijk restaurant met uiteraard de Aziatische keuken.

Running dinner. U vaart met een boot door de grachten van Amsterdam van restaurant naar restaurant. In het eerste restaurant krijgt u het voorgerecht en in het laatste de koffie. Zo kunt u proeven van de verschillende stijlen van de Amsterdamse restaurants en tegelijkertijd genieten van een prachtige rondtocht over het water. Informatie?

Varend diner. Tijdens een candlelight rondvaarttocht door de Amsterdamse grachten krijgt u een heerlijk Indisch diner geserveerd. Desgewenst kan een gids u vertellen over al het moois waar u langsvaart.

Diner in middeleeuws gebouw. In Amsterdam staat nog een tweetal middeleeuwse gebouwen in het gebied waar Amsterdam rondom de zeevaart is ontstaan. In deze nautische gebouwen is het mogelijk om te genieten van een werelds diner.

 

Andere bezienswaardigheden Rondleidingen over de Wallen, Tours door de Jordaan en het Oude Centrum

 

...