Meer grachten dan Venetië, meer bruggen dan Parijs!

Amsterdam is dé Stad aan het Water. Bij het organiseren van een evenement of arrangement in Amsterdam is er dan ook niets leukers dan dit thema mee te nemen in het programma. Op deze website lichten we enkele hoogtepunten uit welke gericht zijn op de attracties langs de grachten en de vele evenementen die op of bij het water worden gehouden. Hierbij heeft het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau onze hoofdstad al uitgeroepen tot een officieël themajaar, maar ook in de toekomst blijven wij actief in de organisatie van unieke programma's in de stad aan het water!

Stadaanhetwater.nl is een portaal voor alle evenementen, arrangementen en bezienswaardigheden aan, in en op de Amsterdamse grachten. Hier vindt u uitgebreide informatie over diverse arrangementen, rondvaarten, stadsexcursies en meer. Vraag ons vrijblijvend om een persoonlijke offerte en aanbiedingen van diverse bedrijven in de toeristische sector.

Euh Mokum?


Het weer in A'dam:
het weer in Amsterdam

Met het organiseren van het speciale themajaar zet het Amsterdam Toerisme en Congres Bureau (ATCB) de hoofdstad op de wereldkaart! "Het Venetië van het Noorden". Het Amsterdamse water, en dan vooral de grachten, maakt Amsterdam tot een unieke en mondiale stad. De combinatie van bruggen, woonboten, monumenten en grachten kom je nergens anders tegen. Ook in de nieuwe stadswijken en het havengebied is water een gezichtsbepalend element!

- Klik hier voor diverse arrangementen !
stad aan het water


Rondvaart AmsterdamEvenementen op het Amsterdamse Water