Likeurproeven in Oud Amsterdam

Distilleerderij uitjeWaan u in oud-Amsterdam! Wij bieden een bijzonder arrangement of touroptie in hartje Amsterdam. De hoofdstad kent namelijk nog steeds een aantal unieke oude likeur en jenever stokerijen, waar op oud-hollandse en ambachtelijke wijze heerlijke drankjes worden gedestilleerd. Onze gids vertelt u er over. Het distilleerproces, de soorten jenevers en alle verhallen, vertellingen en mythen rondom de likeuren. En natuurlijk proeft u!


Een stadstour met likeurproeverij !

Uitjes in Jordaan en Wallengebied!We bezoeken een likeurproeverij in één van Amsterdams oudste proeflokalen uit de zeventiende eeuw. Hier kunt u de verschillende likeuren, jenevers, moutwijnen en bitters te zélf proeven. Daarbij wordt desgewenst oud Hollandse ossenworst en kaas geserveerd. Een gezellig uitje!

De proeverij wordt in het arrangement voorafgegaan door een rondleiding in het bruisende oude centrum (wallengebied) of de prachtige Jordaan. Onze gids geeft u een indruk van het leven in hartje hoofdstad en vertelt u verhalen over historische mythen, vreemde geschiedenis feitjes maar ook de hedentendaagse trends... geen saaie vertellingen maar de stad bekeken vanaf 'een andere kant'...

Eventueel kunnen wij voor u als excursie een bezoek inplannen aan het erotisch museum, het Wallen-informatie Centrum of de vele bijzondere hofjes in de Jordaan. Een dagje om nooit te vergeten!

Likeur proeverij in Amsterdam

In het arrangement zijn twee likeurtjes inbegrepen inclusief de uitleg over de interessante betekenissen. De prijs van een arrangement met likeurproeverij en stadtour is vanaf € 15,- p.p. Data zijn in overleg! Vraag naar de mogelijkheden en uw persoonlijke offerte!Mail voor meer informatie naar: info@toptours.nl

Voorbeeld arrangement "Oud Amsterdam"

14:00 uur - Stadswandeling Oude Centrum (wallen) of Jordaan tour
15:30 uur - Likeurproeverij in een uniek proeflokaal
16:15 uur - Vervolg stadstour, kroegentocht of optie boottocht
18:00 uur - Diner; wij kunnen u een gezellig restaurant aanbevelen.

(Tijden zijn naar keuze en worden in overleg bepaald. Opties voor minimaal 8 á 10 personen)

 

Proeflokalen Amsterdam